My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-09-13 07:01:24

Shawllony
New member
Registered: 2017-09-13
Posts: 3

www.stemopons.be

ÿþDe Burn Rubber x New www.stemopons.be Balance 572 "Vernors" raakte voorheen de selectie van detailhandelaars de laatste keer dat we de dope collab keken. De sneaker zal nu een breder release zien, omdat meer mensen hun handen op een paar voor hunzelf hebben geprobeerd. De Burn Rubber x New Balance 572 "Vernors" is een voortzetting van een goede relatie tussen de twee merken. De sneaker neemt inspiratie uit de handtekening Ginger Ale van Jame Vernors, die dateert uit de Burgeroorlog. Het New Balance 572 silhouet is uitgestrekt in een combinatie van greens doorheen het hele bovenste. Woodgrain texturing op de tong en teen doos voeg wat diepte toe aan de sneakers uiterlijk als felgele hits trekken niet alleen het thema maar geeft de sneaker een opvallende verschijning. Wit op de middelzool en New Balance N balanseert het ontwerp als afgewerkt met een fizzy motief op de binnenzools van de sneaker.

New Balance geeft ons altijd dope releases, of ze inline releases of collaborations zijn. Het bekende runner merk is bekend om het gebruik van premium top notch materialen op hun releases, evenals unieke en opvallende colorways.Today we hebben een preview van wat ze in de winkel voor 2015 hebben en we hebben new balance schoenen maar één woord om het te beschrijven , Wauw! Hierboven worden releases weergegeven die naar verwachting in januari van het nieuwe jaar zullen vallen en zoals u kunt zien is NB geen spellen. Kijk eens kijken, er zijn verschillende silhouetten in hun plannen, waaronder de 1400, 996 en 997. Sommige releases bevatten ook gitaar-pick hang labels, misschien nog een thematische collectie zoals de Connoisseur Author's Collection die we dit jaar zagen? Laat ons je gedachten weten over deze New Balance-schoppen die de volgende maand zullen dalen.

New Balance voldoet aan de kleur van dit seizoen, door het klassieke 991 silhouet in een herfstschaduw van Bourgondië te herinterpreteren. Bestaat uit een suède- en gaassamenstelling, de hele bovenkant wordt gedrapeerd in de gedempte rode toon, terwijl subtiele hits van marineblauw worden gezien in het N-logo en de hakclip. Verdere afwijking met grijs, aangebracht op de veters, tonglip, achterlip en dikke middelzoolunit. Dit solide paar 991 s is momenteel verkrijgbaar bij New Balance-verkopers, waaronder Kixify. Zoals we allemaal weten, is New Balance altijd ergens bovenaan de lijst met betrekking tot de rennende wereld, en deze nieuwe schoen is een perfect voorbeeld van waarom ze van plan zijn daar te blijven.

De laatste aanwinst op de New Balance 1600 zal zeker de zomerse winter van de wereld draaien. De Sociale Status x Nieuwe Balans 1600 Winter in de Hamptons komt ons in een dynamisch kleurenschema dat wordt gezien met verschillende tinten Blue en andere Tan-tinten. Vanuit het voorbeeld kun je vangen dat de New Balance 1600 in suede is uitgerust en denim materialen. Terwijl donkerdere en lichtere tinten van Blue het bovenkant aanpakken, verschijnt er een contrasterende splitsing van Teal langs de veters en delen van de middelzool. Als u geïnteresseerd bent in het samenstellen van de Sociale Status x Nieuwe Balans 1600 Winter in de Hamptons, dan moet u uw geluk op 13 december proberen.

Burn Rubber blijft hun goede relatie met New Balance voortzetten met nog een andere samenwerking. Deze tijd werkt samen op de New Balance 572, de twee zetten hun creatieve ideeën om de Burn Rubber x New Balance 572 Vernors te creëren. De sneaker loont een eerbetoon aan het James Vernors merk Ginger Ale dating back to the Civil War. De Burn Rubber x New Balance 572 Vernors bestaat uit een afwisselende schaduw van groen doorheen de suede bovenkant met inbegrip van de woodgrain texturing op de sneaker's toe doos en tong. Door het geel van het geel wordt er een flair aan het ontwerp van de sneaker toegevoegd. Met witte en zwarte afwerking is de sneaker compleet met een bruine zool. Nu verkrijgbaar bij geselecteerde detailhandelaren, laat het ons weten als u van plan bent om de Burn Rubber x New Balance 572 Vernors te coderen.

Het vrijgeven van dezelfde dag als het Ronnie Fieg x New Balance 530 Central Park is deze Brooklyn Bridge New Balance 850, die ook door Ronnie Fieg is ontworpen. Deze 850 is een weergave van de winkelplaats van KITH's in Brooklyn en beschikt over een ontwerp dat een eerbetoon geeft aan hun historische brug. De bovenkant beschikt over verschillende tinten blauw die de hemel achter de brug symboliseren. Micorperforated nubuck en olierige varkensvel zijn de premium materialen die aan de bovenkant worden gebruikt, samen met een microperforated zadelleer op de hiel die de kalksteen gebruikt die gebruikt werd om de brug te bouwen. Subtiele branding details zijn toegevoegd aan de lacocks die NB en de veters lezen met KITH branding. U kunt op 28 november uw handen op de Ronnie Fieg x New Balance 850 Brooklyn Bridge op beide KITH locaties en online halen.

Offline

 

2017-09-13 07:01:24

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting